Mini cantar digital, LCD, calibrare...

Mini cantar digital, LCD, calibrare automata, multicolor, Manlloro

ZE281
99,99 lei
cu TVA

Descriere

Mini cantar portabil, a carui design imita forma si coloritul unui pachet de tigari. Designul portabil il face usor de transportat in orice buzunar.

Cantarul este conceput pentru a cantari obiecte mici ca bijuterii, mirodenii,medicamente sau alte produce ce trebuiesc cantarite cu precizie. Cantarul ofera multiple moduri de cantarire: g, oz, gn, ct, dwt, ozt.

Cantarul mini are un afisaj LCD luminat, pentru a putea fi mai usor de citit. Capacul protejeaza perfect dispozitivul si suprafata de cantarire de factorii externi.

Pentru a te bucura de cantar mai mult timp este necesar sa nu il incarci mai mult decat capacitatea maxima de cantarire, supraincarcarea acestuia poate duce la deteriorarea cantarului

Cantarul digital poate reprezenta cadoul ideal pentru oamenii minutiosi carora le place sa calculeze cu exactitate masa produselor pe care le folosesc, cum ar fi cantitatea de cafea ideala pentru o doza de cafea sau ceai, smd.

Modul de functionare:

Plasati cantarul pe o suprafata orizontala, plana.

Apasati tasta ON/OFF pentru a deschide cantarul.

Asteptati pana cand cantarul afiseaza  "0,0" sau "0,00".

Puneti ceea ce doriti sa cantariti pe suprafata de cantarire.

Daca doriti sa schimbati unitatile de cantarire apasati tasta MODE

Pentru a utiliza tara, este necesar sa deschideti cantarul, sa plasati elementul de tara pe suprafata de cantarire si sa apasati butonu TARE pana cand acesta afiseaza  "0.0" sau "0.00". Apoi asezati ceea ce doriti sa cantariti.

Pentru a calibra scala trebuie sa apasati butonul ON/OFF , apoi asteptati ca ecranul sa afiseze "0.0" sau "0.00". Tineti apasat apoi pe butonul MODE timp de 3 secunde pana cand ecranul va afisa CAL, si apoi eliberati butonul MODE. Apasati din nou butonul MODE, pe ecran va aparea afisat mesajul CAL si greutatea de calibrare necesara. Plasati greutatea afisata pe cantar, pe ecran va aparea apoi mesajul PASS. Atunci calibrarea este completa.

Caracteristici principale:

Calibrare: Calibrarea automata

Gama de tare: capacitate maxima de tare

Temperatura de funcționare: 10-30 ° C

Afișaj cifre LCD de 5 1/2 "

Putere: 2 baterii AAA (incluse)

Detalii ale produsului

Recenzii

Nici o recenzie
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta placuta pe site. Citeste mai multe detalii aici.