Stanta litere, pentru gratar, din...
Stanta litere, pentru gratar, din...
Stanta litere, pentru gratar, din...

Stanta litere, pentru gratar, din aluminiu durabil, Barbeque

CU021
139,99 lei
cu TVA

Descriere

Te-ai plictisit de gratarul clasic? Cu aceasta stanta pentru gratar poti trasmite mesaje, urari sau marca pe carnea si burgerii de la pranz. Poti astfel transforma o simpla petrecere la gratar intr-una amuzanta. Astfel ca pana si cei mai plictisiti vor aprecia gratarul dumneavoastra.

Utilizarea acestui stantator pentru carne este simpla, trebuie doar sa puneti stantatorul pe gratar la temperatura ridicata timp de 5 sau 10 minute in functie de temperatura, si apoi sa o tineti apasata pe carne pana mesajul se va imprima pe aceasta.

Instrumentul de branding este realizat din aluminiu durabil, si vine cu un maner de lemn ce poate fi rezistenta un timp indelungat.

Poate fi cadoul ideal pentru a-i ajuta pe iubitorii de gratare sa marcheze "arta" ca niste adevarati pictori. Tatal, fratele, sotul cat si prieteni dedicati gratarului de weekend, vor aprecia acest stantator de carne si vor cauta orice motiv sa il utilizeze.

Atentie! Atunci cand utilizati stantatorul, aveti grija ca acesta sa fie rece/racit inainte de a schimba literele/mesajul.  Utilizati acest instrument in special pentru gratarele realizate in aer liber.

Caracteristici principale:

Aliaj durabil din aluminiu cu maner din lemn

55 de litere interschimbabile

Include 8 placi spatiu gol

2 blocari de sarma pastreaza toate literele in loc

Personalizati fripturile si burgerii

Inaltime: 43cm

Latime: 6cm

Adancime: 3cm

Litere: Inaltime: 1,5 cm, Latime: 1 cm

Continutul pachetului: 1 x BBQ Branding fier cu maner din lemn, 55 de litere alfabet de metal, 2 x Lacate din metal, 1 x Cheie

Detalii ale produsului

Recenzii

Nici o recenzie
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta placuta pe site. Citeste mai multe detalii aici.